Magento webshop in Nederlands en Magento CMS in Engels

Met Magento maak je met behulp van taalbestanden eenvoudig een webshop in het Nederlands, Engels, Duits, Frans of een andere taal. Als je een andere taal installeert dan wijzigt het Magento CMS ook in die taal.

De support en de fora over Magento zijn vaak Engelstalig met screenshots uit de Engelstalige Magento CMS.

Hoe toon je je Magento website in Nederlands en het Magento CMS in het Engels?

Voor de installatie van de Nederlandse taal verwijs ik naar dit artikel. Het (terug) wijzigen van de Magento interface naar Engelstalig gaat eenvoudig. Onderin de footer van het CMS staat deze taalkeuze dropdown:

Magento cms in andere taal dan webshop

Veel succes, Terence

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *