Facebook pagina naam of url wijzigen

Facebook logoIk krijg via een andere post geregeld de vraag: “Mijn bedrijfsnaam is gewijzigd en hoe kan ik nu mijn Facebook naam wijzigen ?”

Als je eenmaal een URL hebt ingesteld, dan heb je vaak nog kans dat je het nog één keer kan wijzigen. Facebook laat dat toe zodat mensen typefouten kunnen corrigeren. Maar als je de URL niet meer kan wijzigen dan blijft er niets anders over dan bij Facebook een verzoek te doen voor een naamswijziging.

In dit artikel op just-ask-kim.com staat een goede uitleg met afbeeldingen. Ik heb dit zelf geprobeerd op twee Facebook pagina’s, echter: de knop “Request change” kwam niet tevoorschijn op mijn pagina’s? Kim geeft ook aan dat het afhankelijk is van type pagina (ik heb er een paar geprobeerd) en het aantal likes (niet meer dan 200 likes).

Hoewel het mij niet lukt, kan het bij jullie wel lukken.

Veel succes en laat me even weten of het heeft geholpen?

Terence

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *