Elevator Pitch: 60 seconden om indruk te maken

Elevator Pitch

“You never get a second chance to make a first impression” Deze slogan van Head& Shoulders reclame van de jaren 80 blijft actueel.

Een elevator pitch is een korte krachtige presentatie van een idee, een service of een product aan potentiele klanten of investeerders. Een klant of investeerder geeft je soms één minuut om je verhaal te doen en hem te overtuigen. Dat is net zo lang als hij erover doet om met de lift naar zijn kantoor te gaan…

Vandaag is het Brabants kampioenschap Elevator Pitch in het Beursgebouw in Eindhoven. georganiseerd door AnyChange…en names Commecom zal Terence Tengker deelnemen. Hij stelt luisteraars de vraag: “wat is de toegevoegde waarde van uw online marketing activiteiten voor uw bedrijf?” Daar ligt ook de kracht van Commecom.

Websites, social media en online advertising zijn middelen om uw bedrijfresultaat te stimuleren. Heeft u als ondernemer duidelijk inzicht in de ROI van de online kosten en inspanningen? Commecom helpt.

Benieuwd naar wat Commecom kan betekenen?. Bel 06-44114818 voor een afspraak of maak hieronder een afspraak in onze agenda.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

 

 

 

 


So, what do you think ?