7 Comments

 • Beantwoorden carolien jansen |

  van de ene op de andere dag kon ik niet meer op facebook komen met mn wachtwoord.
  had door een foutje twee accounts op een emailadres, kan nu niet meer op mn bestaande werkende profiel komen. alleen op mn verkeerde. heb de verkeerde verwijdert,maar kan alsnog niet op mn bestaande profiel komen. rara hoe kan dit, en heeft er iemand een tip voor mij,wat ik hier mee aan moet.

  mvg.carolien

 • Beantwoorden denise van abeelen |

  Alsjebliefd help mij. Mijn vriend attans ik dacht dat het mijn vriend was. Hebben profiel aan gemaakt met zijn foto naam achternaam. Dwingerig geweest mee praten. Uit eindelijk door hoe die deed met praten. Ben ik er mee op in gegaan. Nee fotos te versturen. Ben er achter gekomen dat het niet mijn vriend was geweest. En nu bestaat die site niet attans de foto komt soms in beeld. Maaar zelf ken ikk er niet tegen prate. :,( help me.

 • Beantwoorden Dilora |

  Please meld me hoe ik van die stomme badoo berichten af kom en ik heb mijn facebook verwijderd hoezo krijg ik nog vriendschapsverzoeken wat moet ik doen?!

 • Beantwoorden bart |

  Hallo,

  Ik kom niet meer op mijn persoonlijke profiel van facebook, ik heb alle opties van wachtwoord vergeten al geprobeerd. Zouden jullie mijn wachtwoord kunnen herstellen?

  Ik log in op facebook met de volgende gegevens:

  Telefoonnummer: 0611946498

  Wachtwoord: B.Nieuwenhuis

  Alvast bedankt

  Vriendelijke groet,

  Bart

 • Beantwoorden Britt |

  Hallo, ik heb ook hetzelde probleem, ik heb nu 2 fb account, de account die ik wil verwijderen, kan ik niet meer op aanmelden. Wie kan mij helpen hiermee? Groetjes

So, what do you think ?