Adwords verwijderen van gebruiker

Google adwords logoVoor Adwords accounts heb je vaak verschillende gebruikers die toegang hebben. En soms wil je een gebruiker verwijderen. Ik kreeg één van de gebruikers maar niet verwijderd uit een Adwords account.

Als je een Adwords professional bent en je wilt gebruikers verwijderen uit Adwords accounts vanuit het klantencentrum (MMC), dan lukt dat alleen met gebruikers die ook via het klantencentrum zijn toegevoegd. Lukt het niet om een gebruiker te verwijderen, log dan in in het losse Adwords account en verwijder ze daar.

Voorbeeld van een gebruiker die je niet kan verwijderen uit het Adwords klantencentrum:

adwords klantencentrum account beheer

Voorbeeld van een gebruiker die je wel kan verwijderen uit de Adwords account:

adwords account account beheer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *